Lister Keramisk Stegepande Weber

Lister Keramisk Stegepande Weber. Weber keramisk stegeplade 44 cm. Med denne stegegryde får du det oplagte tilbehør til langtids grillning og sammenkogte retter lavet direkte på grillen.

Keramische Grillpan

Bedst Keramische Grillpan

Med weber stegholderen, weber stegepande eller på et weber rotisseri. Med denne stegegryde får du det oplagte tilbehør til langtids grillning og sammenkogte retter lavet direkte på grillen. Det betyder, at retter, der har godt af at stå og småkoge i længere tid, som chili con. Forsøg dig eksempelvis med en morgenmad lavet direkte på grillen med amerikanske pandekager og spejlæg. Denne stegeplade har en glat og behandlet overflade, der gør det let at tilberede nye og spændende retter på din grill.

Med weber stegholderen, weber stegepande eller på et weber rotisseri.

Keramisk stegeplade fra weber med en længde på 44 cm. Med denne stegegryde får du det oplagte tilbehør til langtids grillning og sammenkogte retter lavet direkte på grillen. Stegegryden kommer med låg der. Du kan roligt smide pladen i opvaskemaskinen efter brug. Forsøg dig eksempelvis med en morgenmad lavet direkte på grillen med amerikanske pandekager og spejlæg. 4 placér stegen med sværene opad i den keramiske grillpande. Sørg for at komme godt ned mellem sværene også. 1 rids sværen på stegen grundigt uden at skære ned i kødet.

Keramische Grillpan

Stegepladen kan anvendes til både gas, kul og elgrill... Keramisk stegeplade fra weber med en længde på 44 cm. Weber stegeplade er fremstillet i keramik, hvilket gør pladen ridsefast og robust overfor maskinopvask. 4 placér stegen med sværene opad i den keramiske grillpande. Du kan roligt smide pladen i opvaskemaskinen efter brug.. Perfekt gryde til langtidstilberedning af fx chili con carne, ragout, en varm sammenkogt ret mv.

Popular posts from this blog

Lister Burger King Canada Logo

Hm Hospitales Logo Png Fremragende